Kikærtegryde og avocado-caprese

Jeg elsker denne super nemme og lækre veganske middag. Det er hurtigt at lave og kræver ikke, at du er en ørn i et køkken (så alle kan deltage). Denne middag består af en cremet og krydret kartoffelkage og en avocado caprese inspireret af den italienske tomat, basilikum og mozzarella caprese.

Opskrift – 3-4 personer

Det skal du bruge:

1 dåse af kokosmælk

2 dåse kikærter

5 store gulerødder

250 g svampe

Spinat (en håndfuld per person)

1-2 store Rødløg eller alm løg

4 stilke bladselleri

Gurkemeje

Spidskommen

Karrypaste

Sådan gør du:

Begynd at stege dine hakket løg i en gryde. Tilsæt derefter kikærter og hæld 1-2 teskefulde gurkemeje og rør om for at stege kikærterne lidt. Derefter skal du tilføje selleri og gulerødder, og til sidst tilføjer du svampe. Når det er helt stegt, hælder du en hel dåse kokosmælk i, og tilsætter din karry og spidskommen  1-2 teskefulde, alt efter hvor meget du vil have. Lad koge under omrøring for at gøre kokosmælken tykkere. Krydr med salt og peber og dekorér toppen med en god håndfuld friskhakket spinat.

Caprese Salat 4 personer

Det skal du bruge:

2-3 avocadoer

1 Kinaradise

Frisk basilikum

sesamfrø

sesamoile  (ristet, da den ikke ristede er smagsneutral)

Sådan gør du det:

Det er en meget enkel salat og nem at lave. Du skærer avocado og kina radise i skiver og arrangerer dem i en cirkel. Du skifter mellem avocado, kina radise og basilikum i cirklen. Drys nogle ristet sesamfrø over salat og tilsæt noget sesamolie

 

Louise Knygberg

 

Kikærtegryde-salat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s