Frugtsalat m. tre slags topping

IMG_3818_Fotor

De fleste kender den klassiske udgave af frugtsalat, som oftes serveres med en vaniljecreme, eller fløde. Jeg har aldrig været kæmpe fan af denne kombi, ikke fordi det smager grimt, men fordi jeg elsker syrligheden i frugt. Det synes jeg desværre bliver gemt helt i sødme på den måde. Derfor har jeg prøvet med nogen forskellige ting på min frugtsalat, og har fundet tre gode.

  1. Den første variant er den du ser på billedet. Det er forskelligt frugt, med ristet sesam og nødder, men på denne har jeg valgt at komme citronolie ovenpå. Det smager helt vildt godt og giver den her dejlige runde syrlighed
  2. Den næste variant er med balsamico som dressing ovenpå, her vil jeg anbefale at man finder en som har lidt sødme i sig, gerne en fra Modena området i Italien, da de laver nogen gode varianter. Dog synes jeg personligt at man skal holde bananen ude af frugtsalater med denne topping (det er dog en smagssag)
  3. Den sidste er frugtsalat med gastrik! Gastrik er nemlig ikke bare noget som du kan komme i din sovs, gastrik smager himmelsk som topping på ret mange ting. Du kan selv lave din egen, eller du kan købe en. Gastrik er en fast bestanddel i mit køkken og bruges til meget mad, og nu også på frugtsalaten

Held og lykke med at finde din yndlings topping til frugtsalaten

Louise Knygberg

IMG_3819_Fotor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s