Færdigkøbt dadelmasse

IMG_2037_Fotor

Jeg elsker at spise dadelkulger, men nogen gange gider jeg ikke lige lave den der dadelmasse. Ikke fordi det tager sønderligt lang tid, men der er bare dage hvor man er doven, hehe kender i det?

Derfor er det så mega lækkert at man kan købe en færdiglavet dadelmasse, som ikke indeholder alt muligt lort. Toftkærgaard er et mærke som kan fås i bla. Netto, og de laver færdiglavet dadelmasse i ruller, som er lige til at rulle dadelkugler af. Det er simpelthen så smart, og en sindssyg god ide hvis i spørg mig !!!

Den eneste ting der er lidt surt med dadelmassen er at den er en lille smule tør, men det plejer en smule appelsinsaft at kunne rette op på. Toftkær laver 4 forskellige dessertruller, som de kalder deres produkt. Du kan se dem her på deres side, og selv finde din yndlings. Min favorit er helt klart den med rom smag, det smager helt seriøst som en romkugle. (jeg er ikke helt sikker på om deres produkt er 100 % vegansk, da de indeholder kakaonibs, og der ikke står hvad disse nibs består af desværre)

Håber i også vil kunne lide disse dessertruller!?

IMG_2041_Fotor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s