Yndlings sunde snacks

IMG_3734_Fotor

Jeg er vild med snacks, men de skal helst gerne være sunde hvis jeg skal have dem til hverdag. Derfor har jeg en hel række forskellige sunde alternativer, som jeg skifter lidt imellem når jeg får lyst til lidt lækkert.

Den første snack er æbler! Der tænker du nok at det er lidt kedeligt, men æbler kan virkelig blive til en lækker snack. Jeg skærer mine æbler i både og dypper dem fx i peanutbutter sovs (som bare er peanutbutter tilsæt lidt kogende vand), eller så ruller jeg mine æbler i rålakrids.

Den næste snack er dadler! Jeg elsker saftige dadler…det er virkeligt godt!! Men skal det være ekstra lækkert ruller jeg mine dadler i kakao eller rålakrids, og skal det være mega godt laver jeg dadelkugler! mums mums

Jeg elsker også appelsiner og klementiner, så dem bruger jeg også som snack. Om det så er i en frugtsalat eller dyppet i mørk chokolade og rullet i kokos! Så er det bare mega guf

Den sidste ting jeg elsker er Chai-kaffe. Denne opskrift skal jeg nok ligge på bloggen snart. Chai-kaffe er virkeligt lækkert, og den er super cremet og fuld af smag og duft. Den er seriøst god til at dæmpe den der sukkertrang om aften.

Håber mine sunde snacks kunne give inspiration til jeres hverdag

Louise Knygberg 

IMG_3731_Fotor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s