Anmeldelse af “Plantemad”

IMG_3748_Fotor1

Denne bog som er skrevet af en af mine personlige yndlings blogger Mia Gardum, er gået hen og blevet en rigtig favorit herhjemme. Jeg elsker at få nye ideer til hvordan jeg kan udvikle mine evner i plantekøkkenet, og denne bog har nogen nye bud på opskrifter med planter.

Bogen er først og fremmest visuel lækker, og den indbyder til inspiration og vegansk madglæde. Det jeg godt kan lide er at bogen ikke har fokus på plantebaseret erstatningsprodukter, men fokuserer på den rene plantemad. For mig handler det veganske køkken og hele plantebevægelsen nemlig ikke om at købe en køderstatning, men at udnytte planterne.

I bogen forklarer Mia lidt om hendes egen kostfilosofi, og giver en guide til gode veganske alternativer i madlavningen. Hun har en helt beskrivelse af ting, som kan være gavnlige at have i sit køkken når man gerne vil leve mere plantebaseret.

Bogen er delt op så den følger sæsonerne. Der er også en grønsagsguide til hvad der er i sæson hvornår. Dette synes jeg personligt er meget dejligt, da det er mere bæredygtigt at købe råvare der er i sæson, og så er det faktisk også billiger.

Så hvis du tænker på at leve mere plantebaseret, kan denne bog klart anbefales som en kickstarter.

IMG_3748_Fotor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s