Vegansk Fødselsdagskage

vegansk kDa jeg den 10 okt i år skulle holde min første fødselsdag efter jeg er begyndt næsten kun at leve plantebaseret, måtte jeg have lidt hjælp udefra. Jeg har levet som vegetar siden jeg var 8-10 år gammel, og har nu valgt at leve primært plantebaseret, da det har en god indvirkning på mine maveproblemer. Derudover synes jeg ikke der er nogen grund til at spise animalsk hver dag, da det er stor miljø belastning og dyrene som giver os denne mad har desværre dårlige levevilkår.

Det gik da op for mig at jeg først og fremmest ikke var en ørn til at bage da jeg var vegetar, og da nok slet ikke nu da kagen skulle være 100 % vegansk. Derudover lever jeg også primært økologisk, og det skulle kagen så også gerne være.

Derfor skrev jeg til de dejlige kvinder fra “The organic boho”, om de ikke kunne lave en lækker kage som var økologisk og vegansk. Det kunne det jo, og hold kæft den var god!

Jeg hentede den på selve dagen i deres butik på prinsessegade, og fik en kæmpe kasse med kage og opsats med, hehe. Jeg troede jo den kunne komme med i metroen, men det kunne jeg godt glemme alt om! Heldigvis fik jeg en taxa der kørte mig til amager for kun 30 kr!!! Så lækkert

Kagen havde en lækker nøddebund, en kakaomousse, bærmousse, et lag af peanutbutter og så var den toppet med bær, figner og kokos! Så kan kun anbefale den, hvis du skal have en kage udefra til en fest.

Tip: Kagen kan fryses ned og spises senere hvis der er rester, så skide smart! Der undgår vi også lige madspild jubii

Håber i nyder billederne

Louise Knygberg

Skærmbillede 2017-11-23 kl_Fotor

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s