Souls Cph – vegansk restaurant

IMG_4515_Fotor

Souls cph, er en super lækker vegansk cafe/restaurant der ligger på indre Østerbro. Souls menukort er 100 % vegansk, og du kan få morgenmad, brunch, frokost, aftensmad og dessert hos dem.

Personligt er jeg meget glad for deres salater. Jeg hader ofte at bestille salat ude, da de ikke mætter fordi folk ikke forstår at lave en vegansk salat. Men det har Souls forstået. Deres salater er store, farverige og meget mættende.

Jeg synes virkeligt det er rart at komme hen et sted hvor jeg kan spise alt på menukortet. At jeg ikke skal sidde og be om at få det ene og andet fjernet før jeg kan spise en ret. Derudover har jeg heller ikke haft nogen maveproblemer efter jeg har spist hos Souls. Jeg har nemlig fundet ud af at mine maveproblemer bla. udløses af for meget animalsk mad så som æg, mælk og ost. Derfor er det ikke nok for mig at leve vegetarisk i hverdagen, og derfor forsøger jeg nu at leve primært vegansk.

Så hvis du er veganer, eller bare gerne vil spise mindre animalsk, synes jeg klart du skal prøve Souls se deres menu her  

Deres mad er lækker og til at betale !

Louise Knygberg

IMG_4509_Fotor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s