Easy metabolism booster – Pukka “Three ginger”

IMG_6811_Fotor

(scroll for english)

Forleden delte jeg en opskrift på en drik der sætter fordøjelsen og stofskifte igang (Her). Jeg tænkte dog siden mange har en travl hverdag som jeg selv, ville jeg dele dette tip med jer.  Pukka har nemlig en te “Three ginger” som har nogen af de samme egenskaber som den anden drik jeg delte.

Pukkas te indeholder det man kan kalde den perfekte kombination af rødder. Ingefærod, galangarod og gurkemejerod som i kombination giver en stærk te-drik. Teen er udviklet, som mange andre af pukkas produkter, med udgangspunkt i den ayurvediske livsfilosofi. Teen smager mest af ingefær, og fylder kroppen med en kraftig varme. Du kan kalde den en slags flydende kropsvarme, der virkelig sætter skub i energiomsætningen i kroppen.

Ingefærrod: denne rod er kendt for sine gode egenskaber i bla. maven. Ingefær modvirker kvalme, lindrer irritabel tyrktarm, har en god virkning på fedtforbrændingen, mindsker luft i maven og styrker immunforsvaret. (bare for at nævne nogen af rodens egenskaber)

Galangarod: denne rod har næsten de samme egenskaber som ingefæren, den hjælper med at stimulere fordøjelsen, den er mildt afførerende, og udover dens varmende effekt i kroppen, fjerner den også giftstoffer fra kroppen.

Gurkemejerod: gurkemeje er den rod som de fleste kender på dens gyldne farve. Gurkemeje er en meget antibakteriel rod. Den kan bekæmpe sygdomme, heale betændelsestilstande og afhjælpe infektioner + ømme muskler og led.

Så hvis du vil have en lidt lettere vej mod en bedre fordøjelse, kan jeg klart anbefale denne te. Jeg drikker den som supplement til min egen opskrift, når jeg ikke har tid til at stå og lave den selv. Jeg vil anbefale at drikke den 3 gange dagligt, og lade den trække minimum 5-10 min før du drikker den. Lad ikke teen blive kold da varme drikke i sig selv har en god virkning på fordøjelsen.

Pukka te forhandles i både supermarked, helsekosten og matas.

The other day I shared a recipe for a drink that gives your digestion and metabolism a big boost (here). I thought, however, since many people have a busy day like myself, I would share this tip with you. Pukka has a tea “Three ginger” which has some of the same characteristics as the other drink I shared.

Pukka’s tea contains what you can call the perfect combination of roots. gingerroot, galangaroot and tumericroot which in combination gives a very strong tea drink. The ta is developed, like many other of Pukka’s products, on the Ayurvedic philosophy of life. The tea tastes most of ginger and fills the body with a lot of heat. You can call it a kind of fluid body heat that really boosts the bodys metabolism.

Gingerroot: This root is known for its good properties in the stomach. Ginger prevents nausea, relieves irritable colon, has a good effect on fat burning, reduces the stomach and strengthens the immune system. (just to name some of the qualities of the root)

Galangarod: This root has almost the same properties as the gingerroot it helps to stimulate the digestion, it is mildly detoxifying, and in addition to its warming effect in the body, it also works as a mild laxative.

Turmeric root: Turmeric is the root that most people know for its golden color. Turmeric is a very antibacterial root. It can combat diseases, cure inflammatory conditions and infections + sore muscles and joints.

So if you want a slightly easier way to better digestion, I can definitely recommend this tea. I drink it as a supplement to my own recipe when I do not have time to stand and make it myself. I would recommend drinking it 3 times a day and let it take a minimum of 5-10 minutes before you drink it. Do not let the teen be cold as hot drinks in itself have a good effect on digestion.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s