IBS te – urter til at berolige ibs

 

Så mange af jer, der har ibs som mig, har spurgt om jeg kunne dele min ibs te med jer. Så jeg lavede dette indlæg, så i kan lave jeres egen maveblanding. Forhåbentlig vil det hjælpe med at lette nogle af de symptomer, du/i måtte have. Te kan også bruges, hvis i har generelle maveproblemer.

Min blanding indeholder 7 forskellige ingredienser.

  • 1 tsk tørret vejbredblade (vejbred er en af ​​mine foretrukne urter. Vejbred har en super beroligende virkning på maven, det  lindring irritation og en forstyrret fordøjelse. I ældre tid blev vejbred også brugt til at helbrede sår)
  • 1/2 tsk tørret st. Johns Wort eller Perikon (Denne urt virker ikke i maven, men i sindet. Det hjælper dit humør og beroliger dit sind, dette vil også hjælpe dig med at lette maveproblemer)
  • 1 tsk tørret pebermynteblad (Pebermynte er meget effektiv til at lette mavekramper og hjælper med at lindre spændinger i tarmene. Det hjælper også med for meget luft i maven)
  • 1 tsk fennikelfrø (Fennikel er effektiv som let afføringsmiddel. Det hjælper med at gøre afføringen mere blødt, så det er lettere at passere afføringen. Fennikel kan også hjælpe mod for meget mavesyre)
  • 1-2 tsk Ipe Roxo te (Ipe roxo har så mange gode fordele for maven, at jeg ikke engang kan liste dem her, men jeg vil sige, hvis du ikke har tid til at finde eller købe de andre urter, skal du bare købe denne og lave te af det)
  • 1 tsk Kamille (kamille er en urt der beroliger både sindet og maven på samme tid, og du kan aldrig rigtig gå galt med denne urt)
  • 1 tsk lakridsrod (denne urt hjælper med at stimulere fordøjelsen, og kan forhindre forstoppelse, det har nogle af de samme fordele, som fennikel har, og det smager super godt efter min mening)
  • Du skal drikke te første om morgenen, og sidste ting efter middagen.

Teen skal trække i ca. 10 minutter, tilføje honning til sødme, og hvis du skal havre mælk.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s