Kaffe alternativer

Kan du lide kaffe? Jeg ved jeg gør! Men jeg føler ofte, at det irriterer min mave, og fordi jeg drikker meget på daglig basis, er det dejligt at have et alternativ. Så her har jeg samlet nogle af de kaffealternativer, jeg kender og har prøvet. (hvis du aldrig har hørt om alternativ kaffe, er det grundlæggende drikkevarer, der ikke er lavet på kaffebønner, men stadig smager som kaffe)

A. Vogel Bambu Ø 

 

Denne kaffe er den jeg har prøvet, som jeg føler kommer tættest på normal kaffe. Dette er en instant frugt og majsekstrakt, det er organisk og indeholder ikke koffein. Denne drink er super mave-venlig og smager meget af kaffe. Den indeholder cikorie, hvede, malt byg, figner og egern.

Rajas cup

Denne kaffe er min favorit på grund af dens sundhedsmæssige fordele. Jeg har brugt denne kaffe i et par år nu, og jeg kan anbefale den meget. Denne kaffe er en ayurvedisk blanding indeholdende:  kaffe senna (frø), lakrids (rod), ashwagandha (rod). Ashwagandha er min favorit ingrediens i denne blanding, fordi den beroliger er en stærk stressdæmper i kroppen for at nævne nogle få (jeg vil skrive nogle om ashwagandha snart).

(kaffepakken ser anderledes ud, afhængigt af hvor du køber den)

Barley Cup

Så er der denne også en majs kaffe, men denne er glutenfri, ikke som A. vogel Bambu kaffen. Jeg har ikke prøvet denne endnu, men jeg har fået at vide det smager meget som Bambu majskaffe, så jeg regnede med, at dette var et alternativ til dem, der ikke spiser gluten. Også denne kaffe er økologisk og instant.

Hvis du vil lave din egen kaffe, kan du samle mælkebøtterødder fra jorden og riste dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s