Morgenmad eller Isdessert

Dette er nok en lidt voldsom start på dagen, hvis morgenmaden så sådan her ud hver dag, men en gang imellem måske?

Jeg elsker at gøre min morgemad lidt sjovere, særligt fordi jeg aldrig har været særlig god til at spise min morgenmad. Jeg har sjældent lyst til morgenmad, og er ikke mega fan af grød, müsli osv.

Men den her basse den er jeg ret så stor fan af! (Dessert til morgenmad-på en måde)

Til denne morgenmads-opskrift har jeg valgt at bruge yoghurt fra “Harvest Moon” Det er lidt forskellige hvor du kan købe denne yoghurt, men jeg køber min i Spidsroden på Nørrebro, men tænker man skal google sig til hvor de ellers forhandles.

Jeg har valgt at bruge denne yoghurt da det er min yndlings, men du kan bruge lige den yoghurt du bedst kan lide. Det skal dog helst have lidt sødme i, så den passer til resten af elementerne i opskriften.

Det skal du bruge

  • Yoghurt
  • jordbær
  • peanutbutter
  • valnødder

Sådan gør du

Start med at tage den yoghurt fra som du vil kunne spise. i Denne portion tilsætter du 1 spsk peanutbutter, som du blander godt sammen med så det bliver godt fordelt i yoghurten. Sæt yoghurten i fryseren i en beholder som kan tåle frost, og lad den stå der natten over.

Næste morgen tager du yoghurten ud, og kommer jordbær og hakket valnødder på. Du kan også overveje at blande en smule peanutbutter med lidt kogt vand, og lave en smule peanutbuttersovs, til at komme på toppen.

Sådan en god omgang morgendessert

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: