Haven festival + lancering af ikeas plantebaseret hotdog

Havde en super dejlig dag på Haven festival forleden. Var inviteret igennem mit arbejde til at smage på Ikeas nye plantebaseret hotdogs og is. De var knald gode, og er så glad for at flere og flere gør den plantebaseret vej!

Jeg havde også købt den her super fine kjole dagen før, som jeg bare måtte have på! Er den ikke fin? (den er fra vero moda)

Min kollega Anna og jeg var taget sammen på festivallen, og vi mødte de sødeste mennesker og fik smagt på en masse lækker mad mums!!! Hvis du ikke har været på Haven før, så kan jeg klart anbefale det. Haven festival er en blanding af god mad, musik og kunst, så der er en masse at se på, selvom selve festivallen størrelsesmæssigt er meget lille.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s