Veganske kager – Cafe Kaf

Havde den hyggeligste eftermiddag med min sødeste veninde, og kommende kollega Cecilie her forleden. Vi var i en masse af vores yndlings butikker på nørrebro og shoppe, og derefter viste Cecilie mig en af hendes yndlings veganske cafeer.

Cecilie har været veganer meget længere tid end mig, og derfor er det så rart at hun kan vise mig alle de gode steder at spise vegansk.

Denne gang viste hun mig cafe Kaf, som ligger på birkegade på nørrebro. Det er en lille hyggelig sidegade til bla. elmegade, og den er meget stille og rolig. Den er i min optik det perfekte sted at sidde og arbejde, eller skrive opgaver til studiet. Det bedste ved cafeen er at den laver veganske kager!!!! MUMS

Jeg blev så glad da jeg fandt ud af dette. Jeg er kæmpe fan af bla. flødeskumkager, og jeg kunne få min sult efter dette tilfredsstillet her på cafeen.

Jeg fik en prinsessetarte, som er en klassisk svenskkage, som Kaf havde lavet en vegansk version af guf!

Så hvis du mangler en lille hyggelig kagecafe, så er Cafe kaf klart et sted for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s