Søris Kagebod

Med mit arbejde hos Carrotstick.dk skulle jeg sætte en kagebod op hos vores samarbejdspartnere Søris, som producere lækre økologiske grøntsager som fx. sælges i Irma. Jeg som mange af jer ved er ikke det største bagegeni, men lidt kan jeg da.

Vi brugte selvfølgelig opskrifter fra Carrotstick hjemmesiden, men jeg legede lidt rundt med pynt og smage, så det passede til høstfesten.

Min kollega og jeg brugte 3 dage på at gøre klar til denne høstfest, og jeg var kun lidt meget træt af bagning efter denne høstfest, men det var godt nok også mega hyggeligt.

Vi kom tidligt op til høstfesten, så vi kunne pynte vores bod op. Skønne Søris havde allerede lagt en masse skønne græskar og urter frem, som vi kunne bruge til at pynte vores bod med. Derudover kunne man også bare træde 3 skridt ud af telte hvor vores bod stod i, og plukke blomster og andet fra en kæmpe mark.

Smukke blomster i vores bod, hentet direkte fra markene

Vores kagebod var en kæmpe succes, og vi fik udsolgt indenfor 2 timer, og måtte få vores søde Chef Marie til at købe mere kage og tage med ud til Søris. Folk skulle jo ikke mangle kage..heheh

Mig der lige får en rugbrødsmad, efter mange timer i kagebod! Vi fik udsolgt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s