Køkkenheksen – Fotoshoot

Har haft en skøn dag, hvor jeg har taget de mest magiske billeder for Cecilie aka. “Køkkenheksen”. Cecilie har startet sit eget skønne firma hvor hun speciallaver sunde og holistiske helsedrikke. Drikkende er baseret på nøje udvalgte urter, frugt og grøntsager altsammen med henblik på at behandle eller forbedre ubalancer i kroppen. 

I løbet af vores fotoshoot fik jeg lov til at smage en masse forskellige drikke, og de var så gode. Endelig et urteprodukt hvor man faktisk kan smage urterne, og ikke er itvivl om hvad man drikker. Jeg er særlig spændt på hendes sellerijuice, da det skulle være så godt for maven, og kan holde slemme mave-tarmproblemer nede. 

Jeg elsker når folk virkelig brander for det de laver, og det gør Cecilie klart også. Hendes produkter er så godt gennemarbejdet og så fint sammensat smagsmæssigt at man virkelig kun kan blive begejstret over disse herlige, og må jeg tilføje magiske drikke. 

Hvis du ikke kender til Cecilie endnu eller hendes firma kan du finde hendes instagram her, (som stadig er lidt i forstartsfasen), men klart værd at følge med på, da der kun er gode ting at finde der i fremtiden.   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s