Julekalender med Sustain daily

I år har jeg fået den ære at skulle bidrage med et vegansk, bæredygtigt og julet indlæg i Sustain dailys årlige julekalender. Jeg er fuldt igang med at sammesætte noget rigtig lækkert til kaldenderen. 

Julekalenderen hedder også julestafetten, og der kommer til at være et nyt indlæg hele december måned på deres sider. Diverse søde mennesker bidrager med indlæg, og jeg er så spændt på at se hvad alle de andre låger kommer til at indeholde. 

Idag modtog jeg Sustain yearly, som er deres bæredygtige magasin, og jeg har så modtaget deres juleudgave. Jeg glæder mig til at sidde og hygge med deres skønne artikler og billeder over en god kop te her i julen. 

Kender du ikke til Sustain daily, så kan jeg varmt anbefale deres side og instagram

Rigtig god dag 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s