Juledekoration – med æbler og timian

Sidste år lavede jeg får første gang denne dekoration til vores spisebord. Jeg havde en masse ekstra æbler, og gran liggende, som jeg skulle finde på at lave noget med. Derfor valgte jeg at lave en lille en dekoration. Som endte med at blive super fin. 

I år havde jeg en masse æbler fra en foto-shoot, som jeg kunne bruge, også havde jeg også en hel pakke timian fra madspilds-supermarked. Simpel og billige ting, som giver en super smuk og duftende dekoration. 

Det skal du bruge: (Det er svært at sige præcist hvad der skal bruges, da jeg tænker pointen med denne dekoration, er at bruge hvad man har)

Det her brugte jeg til min

 • Timian
 • Røde æbler 
 • Gran
 • Stjerneanis 
 • Kanelstænger 
 • Ler
 • Et lille fad 
 • En lille smule hårlak 

Sådan gør man:

 • Jeg startede med at skære toppen af mine æbler, og udhule dem lidt, så der er plads til et fyrfadslys
 • Derefter kom jeg ler i bunden af mit fad, og satte æblerne fast i det
 • Så pyntede jeg i fri hånd med timian, gran, anis og kanel.
 • Afslut med at fjerne lysene i æblerne, og giv hele dekorationen en lille smule hårlak (kan undlades, giver bare lidt bedre holdbarhed), lad lakken tørre i en halv time, får du sætter lysene i æblerne igen
 • tip: lak er brand farligt derfor skal der bruges meget lidt og ikke steder hvor ilden er, så ned i æblet. 

God arbejdslyst 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s