Etniske Købmænd – en del af hverdagen

Jeg har fået en super fin bog af min svigermor, som handler om etniske købmænd. Bogen er ikke ny, den er vist tilbage fra 2010, men den giver en meget god introduktion til indkøb i etniske supermarkeder. 

Bogen hedder “Verdensmad – fra din lokale etniske købmand” kan købes her. Dog kunne jeg kun lige finde den som E-bog, men mange sælger bogen brugt, eller så kan bogen bestilles hjem på en masse sider, så det er bare lidt google-søgning så finder du den. 

Jeg er allerede totalt forelsket i denne bog, som kombinerer viden om madkulturer med etniske opskrifter og sjove/anderledes råvarer. 

Bogen handler om de forskellige salgs etniske købmænd du kan finde i danmark, og forklarer hvilke hovedtræk de forskellige madkulturer har, og hvordan man kender forskel på dem. I bogen kan du læse om kinesiske, arabiske, thailandske, indiske, pakistanske, vietnamesiske og tyrkiske købmænd. Der bliver talt om de forskellige madvarer man kan købe, hvordan de bruges og hvor du finder dem. Derudover er der en række opskrifter knyttet til hver enkelt etniske købmand. Bogen indeholder også en liste over hvor du kan finde de etniske supermarkeder i hele landet (dog er bogen lidt gammel, så nogen kan være lukket, men har tjekket op på et par stykker som stadig har samme placering) 

Bogen er genial i min optik, og selvom jeg ofte køber ind i etniske supermarkeder, var der en masse nye ting at lære. Jeg har lært nu at jeg skal købe kardemomme te i den pakistanske købmand, urtesirup i den indiske supermarked og grønne sagogryn i det thailandske supermarked. Bedste bog hvis du er vild med nye madkulturer og elsker at prøve nye smage. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: