1. Advent – Søndag på sofaen

Der er ikke sket det helt store her på Amager den 1. søndag i advent. Jeg ligger stadig syg, mest grundet den antibiotika jeg får mod noget blærebetændelse, som bare gør mig så skidt. Jeg har dog heldigvis nogen gode timer i løbet af dagen imellem pillerne, hvor jeg kan få lavet nogen juleting. 

Vi startede dagen med at gå en lille tur, og få noget luft. Derefter gik vi ned i Tiger og købte en sødt kalenderlys som jeg havde set i vinduet. Vi havde ikke lige nået at få styr på kalenderlyset til den første december, men tænker at jeg alligevel aldrig når at få brændt det helt ned…

Vi gik også forbi vores lokale blomsterbutik på Amagerbrogade, og købte gran. Synes det er så smart at min blomsterhandler, samler nogen små bundte gran i forskellige sorter, som passer perfekt til at lave en fin adventskrans eller en juledesperation. 

Jeg havde tænkt længe på at lave en adventskrans, men eftersom jeg ikke lige var på toppen måtte jeg downsize mit juleprojekt lidt. Derfor samlede jeg lidt forskellige jeg havde i lejligheden med juletema, og sætte mig klar til at lave en juledekoration. 

Jeg nåede desværre kun lige at sætte mig ned, da jeg fik kvalme af mine piller…Så hen på sofaen og under dynen!

Da jeg havde sovet lidt over en time, var kvalmen heldigvis forsvundet, og der kunne julehygges. Min Kæreste har været så sød at rydde op i lejligheden, så jeg bare kunne holde fokus på at få det godt nok til at julehygge. 

Derudover havde min  søde svigermor givet os gaver igår, som vi kunne åbne 1. advent. (#SØDT) Jeg fik den flotteste taske med glimmer og papegøjer på OH YES..!!! Lige mig, så fin skal nok dele nogen billeder af den og hvor den kan købes. 

Men det korte af det lange er at her står min fine juledekoration, den var nem og billig af lave, og ser skide godt ud, (hvis jeg selv skal sige det).

Jeg har brugt et lille træplade fra en gammel vin-kasse i bunden som fad. Derudover har jeg brugt ler til at lave fundamentet, og ellers bare fyldt på med gran, røde ævler, nogen forskellige på julenipsting som jeg havde liggende, også en LED-lyskæde. 

Håber du har haft en god 1. advent

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s