Brunkager – fra Camilla Plum

Det er ingen hemmelighed, at bagning (altså sødesager og kager) ikke er min stærke side. Jeg elsker dog at følge med i fx: “Den store bagedyst” og synes hele bage-konditori verden er fantastisk.

Jeg må nu acceptere at som det ser ud lige nu, har jeg ikke interesse for at være en mesterbager. Dog kan jeg en gang imellem få lyst at at bage, og det fik jeg her i jule – giver mening!

Jeg valgte derfor at købe en færdiglavet dej fra Camilla Plum. Man kan købe forskellige deje i hendes butik på Jægersborggade, og tænkte når det nu skal være en færdiglavet dej jeg køber, så skal den være god kvalitet. Dejen jeg købte var både øko, håndlavet og havde trukket smag siden november! Det er da lækkert selvom det er en købe dej, men igen kend dine begrænsninger…(kæmpe hjælp til bagegeniet her)

Hjem og bage dejen, og jeg må sige det var hyggeligt med den dejlige duft af småkager i det lille hjem på Amager. Det giver en rigtig skøn julehygge følelse, og er med til at gøre julen lidt mere hyggelig.

Jeg må altså sige at mine brunkager blev ret gode! de var lækre sprøde, havde møg god smag! Så er det jo bare at gøre op med sig selv, om man skal lyve og sige at man selv har lavet brunkagerne fra bunden eller bare gå til bekendelse ?

Lad os bare sige, at ingen troede på at jeg havde lavet dem, dog var de imponeret over mine pynteskills! Den skriger også LOUISE! med tørret urter og farver.

Rigtig god jul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s