Godt Nytår

Så gik der endnu et år, og jeg vil bestemt mener der er sket en masse spændende! Dog er jeg typen som meget gerne vil prøve at se fremad, og selvom jeg mindes 2018, fylder den nye år langt mere i min bevidsthed pt.

Jeg skal have gjort min uddannelse færdig, da jeg valgte i dec. at udskyde min BA-opgave til feb istedet for jan. Selvom jeg lige får en måned mere i det trygge-uddannelsessystem, så er jeg ved at DØ af skræk over hvad der venter på den anden side.

Jeg ved nogenlunde hvad jeg ønsker at arbejde med, hvilket er de sociale medier. Jeg har dog så mange projekter som skal føres ud i livet, både med nye samarbejdspartner og med Vildtvegansk. Jeg vil også meget gerne blive med at udvikle mine egne sociale medier, ikke fordi jeg har et mål om at leve af at være blogger, men jeg elsker at tage billeder og udfolde mig på min ig og blog.

Derudover har jeg mødt så mange skønne mennesker igennem instagram, og jeg har virkelig stor glæde af at bruge denne platform. Så længe jeg finde en stor glæde ved de sociale medier, og at tage billeder og lave opskrifter bliver jeg ved.

Så nu må vi se hvad 2019 bringer, jeg håber virkelig det nye år har noget godt med sig. Gode venskaber, samarbejdspartner og en helt masse kærlighed ❤

Jeg ønsker jeg alle et godt nytår herfra, og håber i vil følge med i det nye år!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: