Redigeringsprogrammer til mobilen

Så fik jeg endelig skrevet dette indlæg, om hvilke redigerings apps jeg bruger. Det har taget lidt tid, da jeg sidder midt i min BA-opgave og drukner langsomt.

Men her kommer de apps jeg bruger til redigering primært. Håber i kan bruge dette indlæg til at blive inspireret til at lave smukke/sjove billeder!

Facetune

Denne app bruger jeg mest af alle mine apps til at redigerer hele billedet. I denne app kan jeg justere farver, str osv men meget mere detaljeret end på andre redigerings apps. Derfor er denne app også dem første jeg bruger når jeg starter med at redigerer et billede.

Det er også denne app jeg bruger til at få de flotte farver på mine billeder.

Appen kan fås i app-store og et gratis. Dog er der tilkøb i appen, men jeg har bare den gratis version og dem indeholder alt jeg skal bruge. Find appen her

Enlight Quickshot

Med denne app kan du også redigere dine billedet på normal vis, men den kan også rediger fx himlen på billedet, ligge effekter over så billedet for mere sollys eller bliver lidt mere gråvejrs agtig i udtrykket.

Derudover kan du ligge overlays på, som er effekter som fx. Glimmer, lys osv.

Jeg bruger denne app når jeg gerne vil give mine billeder lidt ekstra dybde og stemning. Denne app fås også i itunes app store og er gratis. ( igen tilkøb i appen) Find appen her 

Enlight Photofox

Denne app kan lave nogen ret seje effekts hvor du blander to forskellige billeder.

Jeg bruger ikke denne app vildt ofte, men den kan altså få lavet nogen ret så eventyrlige billeder. Appen kan godt være lidt svær at finde ud af til at starte med, men man lære hurtige at bruge den.

Appen fås i app store og er gratis.

Find appen her 

Enlight Pixaloop

Dette er min yndlings app, og det er også den jeg bruger til at lave nogen af mine mest efterspurgte billedeeffekts med.

Som fx de billeder hvor alt står stille og kun noget på billedet bevæger sig osv.

Appen er nem at bruge, og jeg kan virkelig kun anbefale den til skyerne! Generelt som i kan se er jeg stor fan af enlight-apps!

Find appen her 

Håber i kunne bruge disse guides, og i må endelig skrive eller stille spørgsmål her eller på min ig, hvis i vil vide mere

God aften

Louise Knygberg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s