Fremtiden efter studiet

Nu er jeg snart færdig som Bachelor i ernæring og sundhed. Jeg mangler lige den sidste eksamen i næste uge, også kan jeg forhåbentlig kalde mig ernæringsekspert- vildt nok!

Men hvad skal der så ske?

Jeg har tidligere arbejdet med madformidling, men også i en stor periode med fotografi. Jeg startede med at fotografere og få betaling for det som 18 årig, men er ikke uddannet fotograf.

De seneste år har jeg arbejdet med madfotografi og sociale medier. Jeg har arbejdet for hjemmesiden Carrotstick under næsten hele min uddannelse, men selvom det var svært ville jeg gerne noget nyt, og sagde op sidste efterår, derfor startede jeg vildt bord med min højskole veninde Klara.

Jeg har nemlig en kæmpe passion for naturen og bæredygtighed. Jeg elsker at samle vild mad, og vilde blomster i det fri.

Men pt. Står jeg og er ledig efter uddannelsen, hvilket er helt okey, da jeg ved hvilken retning jeg gerne vil.

At være freelancer, helst deltid ved siden af vil jeg gerne lave mine egne projekter, og har en masse ideer som skal sættes i process og gerne komme i mål de næste par år. Heldigvis har jeg allerede nogen super seje mennesker som jeg skal arbejde med på den anden side af uddannelsen, så kan ikke vente med at være færdig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s