Grøn inspiration – til hverdagen

Tænkte jeg lige ville dele nogen af de ting jeg bruger i min hverdag når det handler om at blive inspireret til at leve en grønnere livsstil.

Jeg synes det er så svært at holde styr på hvad man bør og ikke bør når det kommer til klimaet, miljøet og min egen sundhed. Det er selvom jeg har en uddannelse og et ret stort kendskab til mad og klima derigennem.

Tror meget på at alle ik kan gøre alt, og at det vigtigste er at man gør noget. Jeg tror også på at shaming af andres valg og pegen fingerer af hvad andre gør og ikke gør intet overhovedet positivt tager med sig!

Dette indlæg kommer derfor ikke til at handle om hvordan man skal og ikke skal leve, men om nogen ting jeg benytter til inspiration til at leve mere grønt.

Yndlings grønne webshops

Økologisk supermarked – denne webshop har jeg brugt længe, den har et bredt udvalg af lækre mad og non-foods til en grønnere hverdag. Derudover er der fri levering og de pakker i genbrugsbokse. (Link her)

Gourmet marked – denne webshop har jeg ikke kendt så længe, men elsker konceptet. Denne shop inspirerer dig til at købe kvalitet, og bevares det er ikke en shop hvor jeg skal handle til dagligt…det rækker penge punge sku ikke til, men god inspiration til mere kvalitet. (Link her)

Green Spoon – denne webshop er lavet af den skønneste kvinde jeg har mødt igennem instagram. Synes virkelig denne shop giver et godt basis overblik over de ting man kan købe, for at gøre ens hverdag til grønnere. Katharina som ejer shoppen med sin partner, skaber et rum her hvor det ikke handler om at man skal gøre alt så grønt som muligt, men giver en de små redskaber til at ændre lidt hist og pist i hverdagen. (Link her)

Yndlings fysiske grønne butikker

Løs marked – denne butik ligger både på vesterbro og nørrebro, og er en butik hvor du kan købe alt løst. Så du kan have egne beholdere og poser med til at fylde op med nødder, gryn osv. På denne måde sparer du klimaet for en masse emballage. (Link her)

Tag tomat – tag tomat er et grønt initiativ som man har kunne se flere forskellige steder rundt i bylivet. De skaber små grønne oaser, hvor de bla. dyrker grøntsager midt i byen. De laver også en masse andre grønne ting, men det kan i læse mere om på deres hjemmeside hvor de også har en webshop. Den fysiske butik/showroom ligger på jagtvej. (Link her)

Krogerup Gård – dette er Aarstidernes gård, som også indeholder en super fin gårdbutik. Her kan du både købe løse råvarer, kød, måltidskasser og meget meget mere. Det er klart en lille weekend udflugt værd at tage forbi dem, og de har mange gange arrangementer man kan tage til også. Derudover ligger gårdbutikken lige op af Louisiana museum, så man kan med fordel kombinere en tur på museum, men det grønne indkøb  (Link Her)

Derudover er der butikker som jeg tidligere har omtalt på min profil som – Toogoodtogo og Wefood

Grønne profiler

Sustain daily – dette er nok den bedste platform at følge hvis man er interesseret i at vide mere om det at leve mere grønt. De har en hjemmeside, webshop, instagram, podcast og en fysisk blad (sustain yearly)p så de når hele vejen rundt. Find dem her.

HjemmesideInstagramWebshopPodcast 

Gitte Mary – Gitte er en “grøn influencer” som jeg har fuldt længe. Hun er et godt eksempel på hvordan man kan implementere grønne elementer i sin hverdag. Selvom nogen måske synes hendes måde at leve på, ligger for langt fra ens egen hverdag, synes jeg man kan finde god inspiration at tage fra hendes univers. (Link her)

Simpel dagbog – dette er et instagram univers drevet af en skøn kvinde der hedder Linda. Hun er det jeg kun kan kalde mega fed hverdags inspiration i øjenhøjde. Jeg opdager så mange fine ting hver gang hun ligger et nyt billede på hendes profil. Nye butikker, madvarer ideer osv. (Link Her)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s