Sommersalat med kløver

Når det er varmt så er det de færreste som kan holde ud at stå i køkkenet. Tanken om varme gryder i bagende sol lyder langtfra tiltalende i sommerheden. Derfor kan det være en god ide at fokusere på at lave mad som ikke kræver for meget varme eller tid i køkkenet.

Jeg plejer at have nogen go-to-retter når det er sommer. Retter der nemt og hurtigt kan laves, og ikke kræver meget tid i køkkenet. Dette er som oftes retter som; koldskål, salater, tabouleh, madpandekager eller pitabrød.

Denne ret er en bulgur salat med lækker røget øko tofu mmmmh.

Denne salat består af:

 • Bulgur
 • Rødløg
 • Persille
 • Peberfrugt
 • Selleri
 • Røget tofu
 • Vilde bugtede kløvere (som jeg har sanket på Amagerfælled), kan udelades
 • En yoghurtdressing
 • Salt og peber
 • Djon sennep
 • Citron

Sådan gør du:

Alle grøntsager til salaten snittes fint, og blandes i den kogte bulgur. Dertil kan man lave en dressing med en A38, som man blander med salt, peber, olivenolie og en smule djon sennep og evt citronsaft. Steg hurtigt noget tofu på panden i skiver på 1 cm hver. Server retten me det samme, og kom hurtigt ud af det varme køkken.

God sommer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: