Byskoven og Amagerfælled

Natur og plukselv

Dejligeste dag i kbh’s natur, sammen med min veninde Sara. Først var vi en tur på Amagerfælled som jeg er blevet så glad for at besøge. Jeg har kun boet på Amager i 2 år nu, og har først nu rigtig fået øjnene op for den natur der ligger så tæt på.

Dertil er der også kommet den fine byskov, hvor der lige nu vokser vilde blomster. De vilde blomster er med til at gøre jorden i denne kommende skov bedre, så der kan plantes træer og komme mere natur. Lige nu er det en plukselv blomsterbutik lige ud til vandet. Det er virkeligt et skønt sted, og jeg håber at traditionen med vilde blomster vil opstå flere steder i fremtiden.

Klart et besøg værd!

Se den lille stemningsvideo jeg har lavet på min instagram her, for et lille glimt ind i hvor dejligt der er i bynaturen🌳

Håber du kunne bruge dette indlæg, find mig også på instagram her 

cropped-louise-knygberg-1-1.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s