Vilde brombær – sommerglæde

Brombærsæsonen

jeg elsker brombærsæsonen, bare generelt bær sæsonen. Jeg kan næsten aldrig vente med at plukke dem til de er modne, og starter altid sæsonen ud med at få spist nogen der er lidt for sure. Men når sæsonen virkelig er på sit højeste der i august så er det som om hele landskabet bliver forvandlet til kæmpe brombærkrat.

Jeg kender ret mange gode brombær steder allerede, men hvis du er helt ny i denne verden, så kan du spotte brombærrene tidligere på sommeren på deres smukke blomster. Her kan du udvælge nogen gode steder, så du er klar når bærrene er modne og plukkeklar. Bærrene er modne når de er mørke næsten sorte, store fyldige og nemme at plukke fra grene.

Brombær er svære at forveksle med andre bær i naturen, da de er meget let genkendelige og vokser i store mængder i brombærkrat. Nedenfor kan du se det bær du kan komme til at forveksle brombærret med nemlig korbær. Korbær er heldigvis ikke giftige, og kan sagtens spises dog smager de ikke lige så godt som brombær. Se forskellen nedenfor.

Håber i kunne bruge denne post, følg mig også her instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s