Sydhavnstippen

Den grønne tip – i sydhavnen

Jeg elsker sydhavnstippen, det er en gemt dejlig perle midt i byen med grønne åndehuller. Jeg bruger meget tid særligt i sommeren og efteråret ude på sydhavnstippen, her er ikke kun meget smukt med grøn natur, dyr og havudsigt. Sydhavnstippen har også en masse lækre vilde spiselige sager.

Jeg tager primært ud når jeg skal plukke æbler, der er nemlig en del forskellige æbler man kan plukke en lille håndfuld med hjem af. Derudover er der ting som havtorn, brombær, hyben, mirabeller og gyldenris.

Obs: Da sydhavnstippen ikke er det største grønne område skal man ikke læse dette blogindlæg og tro at man bare kan plukke kilovis af æbler og havtorn med hjem. Der skal være nok til alle, og derfor pluk kun lige det du selv kan spise og lad resten stå til de næsten som har lyst til at smage et frisk æble.

Stemningsvideo

Sidst jeg var derude lavede jeg denne lille stemningsvideo, der meget godt viser hvad sydhavnen har at byde på. Du kan finde vidoen på min instagram her

Håber du kunne bruge dette indlæg, find mig også her instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s