Svampetur – Gribskov

Svampesæson

Når det bliver svampesæson fra august- november, må jeg ud og plukke nogen lækre spisesvampe med hjem. Jeg tager ofte ud af byen når jeg skal plukke svampe, da der nærmest ikke er nogen svampesteder i byen.

I år var jeg en tur i gribskov og plukke svampe, med min gode veninde. Gribskov har både løvskov og nåleskov, så der er god mulighed for at finde mange forskellige slags svampe når man er på tur der.

Karl johan
Svampekurven

Vi havde også heldet med os på denne tur, og fandt bla en kæmpe karl johan, forskellige rørhatte og kantareller. Vi plukker kun til eget forbrug, og vi spiser kun de svampe som vi er 100% sikker på hvad er. Hvis vi finder svampe som vi ikke er sikker på hvad er, så lader vi dem stå.

Dog kan jeg godt lide at have en lille testpost med i min kurv. Her i kommer jeg svampe som jeg ikke er sikker på hvad er, og tager dem med hjem så jeg kan læse op på dem.

Stemningsvideo

Jeg har lavet denne lille stemningsvideo fra vores tur i Gribskov, ikke alle svampe i videoen er spiselige, find videoen her. Vi endte med en masse lækre sager og vi fik gået mange skønne kilometer i en meget smuk skov, som jeg glæder mig til at besøge igen meget meget snart.

Håber i kunne bruge dette indlæg, find mig også her instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s