Sankeregler i juletiden – hvad må jeg sanke?

Sådan kan du sanke pynt til julens dekorationer i naturen, uden at overtræde regler om god sankeskik.

En lille jule-sankeguide fra mig til jer

I år har jeg oplevet flere og flere der viser interesse for naturen. Coronaen har gjort at naturen blev et af de eneste steder man kunne opholde sig, og dermed kom der en masse nye naturbrugere.

Det er så dejligt at vi er blevet flere der elsker naturen, og jeg håber at dette vil fortsætte også efter corona. Jeg har derfor valgt at lave denne guide, som du frit kan benytte som guide til sankning i julen. Jeg er nok ikke den eneste der gerne vil have en flot dekoration i stuen, og naturen har jo alle materialerne til en smuk dekoration.

Men inden du tager ud med kurven i hånden skal du kende reglerne for sankning. Du kan nemlig ikke bare klippe og plukke hvad du hat lyst til i naturen. Jeg har derfor beskrevet reglerne igennem disse to dokumenter, som du kan se i fuld størrelse nedenfor.

Rigtig god sankelyst

Louise Knygberg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s