Bag om bloggen

Velkommen til bloggen!

Mit navn er Louise Knygberg, og jeg er indehaver af denne side. Jeg er 25 år og studerer til dagligt ernæring og sundhed. Louise Knygberg

Jeg har igennem de sidste par år arbejdet meget med de sociale medier, opskriftudvikling, madorienteret projekter, fotografi og madstyling. Jeg lever selv primært af planteføde, men er ikke tilhænger af at alle skal leve vegansk. Jeg håber at fremtiden vil være præget af primært planteføde, og at industrialiseringen af animalske fødevare og indtaget af dette vil dale. Jeg er meget optaget af vildmad, og elsker at tage ud i naturen med min veninde Klara som er sankeekspert og biolog, og finde vildmad. Klara og jeg mødtes da vi gik på Madhøjskolen Suhrs inden på strøget i kbh. vi fandt hinanden da vi begge elsker naturen, viden om planter og selvfølgelig madlavning. 

Jeg bruger denne blog til at udtrykke mig og skabe et univers med skønne madbilleder, og som et online cv til at vise hvilke ting jeg går og arbejder med. 

Håber du/i her lyst til at følge med i mit univers. 

Ønsker du at indgå et samarbejde, eller at komme i kontakt med mig så klik her