Kontakt og arbejde

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hyre mig til arbejde eller på anden måde komme kontakt med mig, kan du finde informationer om mig og mit arbejde nedenfor. Skriv gerne en mail til: louiseknygberg@gmail.com

Mit navn er Louise Knygberg jeg arbejder med fotografering, fotostyling, opskriftudvikling og kommunikation på de sociale medier. Derudover er jeg udd. i ernæring og sundhed og har et stort kendskab til råvarer, sensorisk sammensætning af et måltid, og de sundhedsmæssige faktorer i madlavningen. Jeg bruger selv vild mad i mit køkken, og går meget op i at maden ser lige så godt ud som det smager. 

Jeg bruger denne blog til at udtrykke mig og skabe et univers med skønne madbilleder, viden om vilde råvarer, og som et online cv til at vise hvilke ting jeg går og arbejder med. Hvis du har lyst til at høre mere om hvad jeg laver er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

Jeg tilbyder: 

 • Fotoarbejde
 • Social media rådgivning
 • Tekstforfatning
 • Fotostyling 
 • Optimering af dine sociale medier 
 • Opskriftsudvikling 
 • Billederedigering 
 • Viden om sundhed og ernæring 
 • Råvarekendskab 
 • Stor viden indenfor det vegetariske og veganske madunivers
 • Klimavenlig kost 
 • Viden om vild mad og brug af naturen i madlavningen. 

*jeg medbringer altid kamera, fotobaggrunde, rekvisitter, programmer osv. 

Kontaktinformationer:

Mail: louiseknygberg@gmail.com 

Tlf: 22 26 75 80 

Instagram: @louiseknygberg