Om mig

Velkommen til min side her kan du læse lidt mere om hvem jeg er, og hvorfor jeg har startet denne hjemmeside

Mit navn er Louise Knygberg jeg er 27 år, og er uddannet i ernæring og sundhed med fokus på formidling. Jeg har i de sidste par år arbejdet med kreativformidling på mange forskellige måder, og særligt de sociale medier har haft mit fokus. Jeg har arbejdet med at skabe content for flere forskellige virksomheder, og været SoMe-manager og content-specialist.

Jeg har tidligere arbejdet freelance og tager stadig imod freelanceopgaver, men nyder mest af alt at arbejde med virksomheder over længere tid. Dette giver mig en unik mulighed for at skabe et klart tone og voice, og udvikle content der ikke kun er smukt men også giver vækst, engagement og salg.

Udover mit arbejde med content creation kan jeg hjælpe med markedføring, branding, kommunikationsarbejde, influencermarketing, grafisk design og storytelling.

På min hjemmeside kan du også finde min blog, der primært er mit eget lille ego-projekt, som omhandler formidling om naturen. Jeg bruger mange timer i naturen hvor jeg sanker vild mad som; urter, blomster, bær, svampe og nødder. Jeg bruger bloggen med primært instagram til at udfolde min kreativitet igennem billeder, illustrationer og tekster. Jeg tror på at man skal være bruger (superbruger) af de sociale medier for at kunne være en skarp og dygtig SoMe-medarbejder.

Du kan også følge mig på min instagram her


Se mere her hvis du ønsker at indgå et samarbejde